Εορτολόγιο

Τι ήθελε να πει ο Πάτερ Παϊσιος ;



Κοίτα να δεις που σιγά σιγά αρχίζουν να συμβαίνουν γεγονότα και κινήσεις, όπως περίπου περιέγραψε ο γνωστός μας σε όλους προφήτης Πάτερ Παισιος .
Η τουρκία δείχνει να έχει μια κινητικότητα καθώς είναι σαφές ότι ενοχλήθηκε πολύ απ' τις κινήσεις της Κύπρου σχετικά με τις έρευνες που κάνει προκειμένου να διαπιστώσει αν υπάρχει
πετρέλαιο στην περιοχή. Μάλιστα εμπλέκεται και η Ρωσική εταιρία Gazprom για τις έρευνες.
Σύμφωνα με δημοσίευμα, η εταιρεία έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για τα δύο οικόπεδα, ενόψει και του δεύτερου γύρου αδειοδοτήσεων, στις αρχές του 2012.
Και ξαφνικά η Ρωσία έστειλε
Ένα ρωσικό στολίσκο με επικεφαλή το αεροπλανοφόρο Ναύαρχος Κουζνετσόφ στη ναυτική βάση στην Ταρσό της Συρίας, ανέφερε σήμερα η εφημερίδα μεγάλης κυκλοφορίας αλ Ουάταν.

«Το ρωσικό αεροπλανοφόρο Ναύαρχος Κουζνετσόφ θα φθάσει στα συριακά χωρικά ύδατα εντός ημερών και πρόκειται να παραμείνει [στη χώρα] έξι ημέρες», υποστηρίζει η εφημερίδα, η οποία πρόσκειται στην εξουσία.

Ο ρωσικός στολίσκος διαθέτει «αεροσκάφη Σουχόι 33 και Μιγκ 29 καθώς και [ανθυποβρυχιακά] ελικόπτερα Ka-27, πολλά συστήματα αντιαεροπορικών πυραύλων, πολεμικά πλοία και υποβρύχια», αναφέρει η αλ Ουάταν.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, «το στολίσκο του αεροπλανοφόρου αποτελούν το αντιτορπιλικό Ναύαρχος Τσαμπανιένκο [. . .], το πλοίο υποστήριξης Νικολάι Τσίκερ καθώς και τα δεξαμενόπλοια Σεργκέι Ασίπαφ, Βιάζμα και Κάμα».

Η Ρωσία, βάσει μιας ειδικής συμφωνίας που είχε συναφθεί στο παρελθόν, δέχεται ναυτικές διευκολύνσεις από τη Συρία, με πολεμικά της πλοία να αγκυροβολούν τακτικά στην Ταρσό.

Τέλος είναι γνωστό ότι και η Ελλάδα δείχνει ενδιαφέρον σχετικά με τα δικά της πετρέλαια.
Δεν ξέρω.... έμενα φαίνονται περίεργα όλα αυτά ;

Ο Πάτερ Παϊσιος πάντως είπε τα εξής :


0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου