Εορτολόγιο

Τι ήθελε να πει το διαδίκτυο ;

Στο διαδίκτυο ευτυχώς, τουλάχιστον μέχρι και σήμερα, δεν υπάρχει κάποιος περιορισμός ή λογοκρισία σ' αυτά που δημοσιεύει, με αποτέλεσμα να υπάρχουν όλες οι απόψεις και οι γνώμες του συνόλου της κοινωνίας μας εντός και εκτός Ελλάδος  και για όλα τα θέματα .
Ακόμα και απλοί άνθρωποι έχουν την ευκαιρία να εκφράζονται μέσω του διαδικτύου.
Μου θυμίζει
την εποχή της ελεύθερης ραδιοφωνίας στην δεκαετία του 80' που όποιος ήθελε έφτιαχνε ένα σταθμό στα FM και έκανε πρόγραμμα . Την συνέχεια την ξέρουμε όλοι, το πως καταργήθηκαν και στην θέση τους διορίστηκαν δεκάδες σταθμοί και αργότερα και τηλεοπτικοί, φτάνοντας στην σημερινή εποχή που το προϊόν τους, (είναι κοινό μυστικό ), είναι κατευθυνόμενο από μεγάλα συμφέροντα κάνοντας πλύση εγκεφάλου σε νέους ,ηλικιωμένους, ακόμα και σε μωρά .
Ο σκοπός μας είναι να προσπαθήσουμε να μαζέψουμε υλικό από το διαδίκτυο και να το προβάλουμε σ αυτή εδώ την σελίδα, για να μπορείτε να διαμορφώνετε απόψεις για τα θέματα της επικαιρότητας.
Επίσης θα θέλαμε την άποψη σας είτε είναι επικριτική είτε συμβουλευτική για τις αναρτήσεις μας.


Παρακάτω έχουμε βάλει ένα βίντεο που δείχνει την στάση των μέσων μαζικής ενημέρωσης στην διαμόρφωση των απόψεων της κοινής γνώμης
Το βίντεο είναι του χρήστη (dexiextrem) του youtube και έχουν πολύ ενδιαφέρον και τα σχόλια που ακολουθούν .