Εορτολόγιο

Τι ήθελαν να πουν οι πολιτικοί Νάνοι ;

Γνωρίζουμε επιτέλους και έχει γίνει κοινή διαπίστωση ότι οι πολιτικοί νάνοι που έχουμε στο κοινοβούλιο, είναι κατώτεροι των περιστάσεων ανίκανοι να διαχειριστούν τις τύχες μας .
Το τελευταίο διάστημα είμαστε όλοι καρφωμένοι μπροστά στις τηλεοράσεις και ραδιόφωνα , μήπως ακούσουμε κάτι διαφορετικό, κάτι ελπιδοφόρο από όλα αυτά που διαδραματίζονται ερήμην της βούλησης του Ελληνικού λαού.
 Όσο περνάει όμως ο καιρός, ακούμε πράγματα πρωτόγνωρα νομίζοντας πως μας κάνουν πλάκα τελικά.
Γιατί ο Σαμαράς, Παπανδρέου, Καρατζαφέρης, Παπαδήμος και όλοι αυτοί που τους ακολουθούν, είναι στο τιμόνι του καραβιού "Η ΕΛΛΑΣ" ;
Ο πρώτος υπεύθυνος είσαι εσύ που διαβάζεις αυτό το άθρο και εγώ που το γράφω ..

Πρώτα απ' όλα οι πολιτικοί είναι ο καθρέφτης τις κοινωνίας μας και απο εμάς εξαρτάται αν θα πρέπει να βρίσκονται στην εξουσία αυτοί ή κάποιοι άλλοι πιο έντιμοι .

Θα μου πείτε βέβαια, οτι αυτούς έχουμε και όλοι είναι σάπιοι και όλες αυτές τις δικαιολογίες που λέμε στους εαυτούς μας και οχι στα παιδιά μας ...
 Σάπιους τους κάναμε εμείς γιατί τους παρακαλούσαμε να μας βολέψουν στο δημόσιο , να περάσουν μια αιτησή μας , να μας βοηθήσουν για διάφορους λόγους, (να μην τους γράφω όλους γιατί είναι πολλοί), που ήταν υποχρεωμένοι να το κανουν, να φτιάξουν δηλαδή μια κοινωνία λειτουργική χωρίς να τους ζητάμε τα αυτονόητα.

Είδαν λοιπόν τις αντιδράσεις μας και αντιλήφθηκαν την ποσότητα εξουσίας ,δημιούργησαν τον μηχανισμό αφθαρσίας τους, (αφού τους έπαιρνε) και εις υγείαν τα κορόιδα ...
 
Και τώρα καλούνται από εμάς , αφού πρώτα τους εκπαιδεύσαμε να κλέβουν, να ζουν εις βάρος μας, να κοιτάνε μόνο το συμφέρον των ψηφοφόρων τους, να έχουν το κόμμα και την καρέκλα του Υπουργείου πάνω απ' το γενικό καλό όλης της Ελλάδας, όλα αυτά τα χρόνια ... Τους ζητάμε ακριβώς τα αντίθετα.
Το γαϊδούρι πάντα θα πηγαίνει απ το ίδιο μονοπάτι δεν θ' αλλάξει δρόμο ποτέ, μην κρυβόμαστε πίσω απ' το δάκτυλό μας .
Ελπίδα υπάρχει και πηγάζει απ΄τον πάτο των αντοχών μας
Κοιτάξτε πιο μπροστά βλέποντας πίσω.
 Είναι της μοίρας μας γραφτό οι Έλληνες να πρωταγωνιστούμε πάντοτε στην παγκόσμια ιστορία και στα καλά και στα άσχημα
Η ελπίδα υπάρχει στο ότι η Ελλάδα βρίσκεται σε μια μεταβατική περίοδο ριζικών αλλαγών σε βάθος χρόνου, σε όλα τα επίπεδα και χαίρομαι ιδιαίτερα για αυτό.
Αλλαγή πολιτικού σκηνικού
Αλλαγή νοοτροπίας των Ελλήνων
Αλλαγή της εικόνας μας έναντι όλων των φυλών της γης
Ανακαταδιανομή του πλούτου της Ελλάδας, εντός και εκτός συνόρων 
Προβολή των πραγματικών αξιών των Ελλήνων στους ξένους
Εξαγωγή αγαθών, παραγωγικότητας και υπηρεσιών
Εξαγωγή πολιτισμού της σύγχρονης και όχι της Αρχαίας Ελλάδας
και όλα αυτά που θα προκύψουν απ την αναγκαστική μας προσαρμοστικότητα στην νέα τάξη πραγμάτων .
Μην τα ρίχνεις λοιπόν στους πολιτικούς, προσπάθησε να αλλάξεις και να γίνεις ο εαυτός σου Έλληνα.
 
 

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου